1.Zwembad.jpgMeer1.jpgZwembad.jpghaven.jpgspring.jpgZon.jpgBellagio.jpg3.Chalets-compilatie.gifscooter.jpgBeek.jpg2.Porlezza-vanaf-het-meer.jpgNapoli1.-jpg.jpg

          chalet Köln                  chalet Napoli   

Chalet Koln aan de rand van de Camping    

 

Onze chalets, op camping International Sport te Porlezza, Italië, zijn gelegen aan het meer van Lugano. Het chalet Napoli (4 persoons) ligt DIRECT aan het strand en het chalet Köln (5 persoons) op 15 meter afstand.
 
U kunt uw spullen, een hapje en/of drankje, gewoon even lopend ophalen uit het chalet en heerlijk genieten aan het, verbrede strand.
 
Vanaf de veranda heeft u een mooi uitzicht over het meer en/of de bergen. 's Avonds heerlijk op de veranda eten en mocht het weer omslaan, dan kan de veranda worden afgesloten door het plastic zodat u toch gewoon van de ruimte gebruik kunt maken.
 
De chalets zijn met veel zorg ingericht met de gedachte dat wij zo ook zelf vakantie zouden willen vieren. De chalets Köln en Napoli hebben beide een sfeerhaard voor een eventuele koudere avond (voor- en naseizoen), beide een loungebank op de veranda en beide ook een grote koelkast met apart vriesvak. Het chalet Köln heeft een boxspring 160cm breed. Een dergelijke boxspring staat ook gepland voor april 2015 voor het chalet Napoli.
 
Kortom alle ingrediënten voor een perfecte vakantie. Neem snel een kijkje bij de chalets hoe deze ervan binnen uitzien en maak uw keuze.
 
 
 
 
 
 
 
www.vakantieinporlezza.nl of www.luganolakehouse.nl