2.Porlezza-vanaf-het-meer.jpgZon.jpgMeer1.jpghaven.jpgZwembad.jpgspring.jpgNapoli1.-jpg.jpgscooter.jpg3.Chalets-compilatie.gifBeek.jpg1.Zwembad.jpgBellagio.jpg

     chalet Como          chalet Köln        chalet Napoli   

Chalet Como vlak bij het meerChalet Koln aan de rand van de CampingChalet Napoli Direct aan het Meer van Lugano

 

Onze chalets, op camping International Sport te Porlezza, Italië, zijn gelegen aan het meer van Lugano. Het chalet Napoli ligt DIRECT aan het strand en de andere chalets op 15 meter afstand.
 
U kunt uw spullen, een hapje en/of drankje, gewoon even lopend ophalen uit het chalet en heerlijk genieten aan het, verbrede strand.
 
Vanaf de veranda heeft u een mooi uitzicht over het meer en/of de bergen. 's Avonds heerlijk op de veranda eten en mocht het weer omslaan, dan kan de veranda worden afgesloten door het plastic zodat u toch gewoon van de ruimte gebruik kunt maken.
 
De chalets zijn met veel zorg ingericht ,met de gedachte dat wij zo ook zelf vakantie zouden willen vieren. De chalets Como en Köln hebben beide een sfeerhaard voor een eventuele koudere avond (voor- en naseizoen). Chalet Napoli heeft een straalkacheltje.
 
Kortom alle ingrediënten voor een perfecte vakantie. Neem snel een kijkje bij de chalets hoe deze ervan binnen uitzien en maak uw keuze.
 
 
 
 
 
 
 
www.vakantieinporlezza.nl of www.luganolakehouse.nl